0654267620 info@ijsvogel.nl

Welkom bij De Joost

Wij waarderen het zeer dat u samen met uw zoon of dochter voor De Joost heeft gekozen. Bij De Joost staat de deur voor u open. Wij willen u dan ook graag verwelkomen. Uw zoon of dochter gaat bij De Joost een praktische, leerzame opleiding volgen en mag een hele leuke middelbare schooltijd tegemoet zien.

Afspraak maken voor inschrijving

Wij willen u vragen om via het onderstaande formulier een afspraak te maken voor de definitieve inschrijving. U dient daarbij zelf de voor u meest geschikte dag en tijd aan te geven.

Wilt u even overleggen?

Indien u er zelf niet uitkomt of op beide dagen bent verhinderd, dan kunt u vanaf maandag 2 maart dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur, telefonisch contact met ons opnemen via 0345-638678 voor het vinden van een oplossing.

Ingevuld inschrijfformulier meenemen

Als het goed is, heeft u van de basisschool reeds een inschrijfformulier ontvangen. Het formulier dient u vooraf thuis zo volledig mogelijk in te vullen en mee te nemen naar de afspraak. Indien u nog geen inschrijfformulier heeft, kunt u deze via onderstaande link downloaden. Bekijk ook de checklist met de documenten die u mee dient te brengen voor inschrijving.

Download Inschrijfformulier

Checklist Inschrijvingsdocumenten

Bij De Joost kom je hogerop!

Kleinschalig Vmbo

De Joost is een kleinschalige Vmbo school voor leerlingen met een Vmbo advies basisberoepsgerichte of kaderberoepsgerichte leerweg. Bij De Joost krijgt elke leerling de aandacht die nodig is. Wij gaan uit van persoonlijke mogelijkheden, dat is onze kracht. De Joost is een school voor leerlingen die baat hebben bij begeleiding en liever leren door te doen.

Onderwijs op maat

De Joost levert onderwijs op maat en betrekt de ouders graag bij het leerproces van hun kinderen. Wij bieden doe- en leerervaringen aan, waarbij de leerlingen hun kwaliteiten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Bij De Joost maken de leerlingen kennis met hun mogelijkheden en kansen in de maatschappij.

Persoonlijk succes

Onze leerlingen worden op een positieve manier uitgedaagd om hun lat hoger te leggen met bijvoorbeeld een extra vak of een vak op een hoger niveau. Wij streven er naar om elke leerling op het hoogst haalbare niveau door te laten stromen naar persoonlijk succes.

Download Schoolgids 2020-2021

“kijken naar mogelijkheden,
dat is onze kracht”

Inschrijven Schooljaar 2020-2021

Inschrijvingsdagen op 4 en 5 maart 2020

Graag schrijven wij uw zoon of dochter in bij De Joost voor het volgen van een praktijkgerichte beroepsopleiding. Wij willen u vragen om via de onderstaande button een afspraak te maken op het tijdstip dat u het beste schikt.

Of spreekt u liever telefonisch af?

Als u het prettiger vindt om telefonisch een afspraak te maken, dan nodigen wij u uit om ons te bellen op nummer 0345-638678.
Dat kan vanaf maandag 2 maart tussen 9.00 en 17.00 uur. Dan kunnen we samen even kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn u graag van dienst.