0654267620 info@ijsvogel.nl

modern webdesign

Voordat nieuwe klanten en andere belanghebbenden met uw bedrijf in contact treden, bezoeken zij veelal eerst de website. Als deze voldoet aan de verwachtingen, een prettige indruk geeft en antwoord op de eerste vragen biedt, dan is de kans groot dat er vervolgens contact wordt gezocht. Naarmate de digitalisering in de samenleving toeneemt, wordt het voor het behalen van bedrijfssuccessen steeds belangrijker om een onderscheidende website te hebben die bovendien goed vindbaar is. Bureau IJsvogel maakt imago versterkende websites waarmee bedrijven meer kunnen en verder komen.

U doet ons een groot plezier als wij de website van het bedrijf dat u vertegenwoordigd, mogen (her)ontwerpen en bouwen. Graag laten wij uw bedrijf optimaal uit de verf komen en maken wij de voordelen, die voor uw specifieke bedrijfsvoering met een website haalbaar zijn, ook daadwerkelijk voor u mogelijk. U krijgt een op conversie gericht kwaliteitsproduct dat voldoet aan de dynamische eisen van deze tijd.

 • Representatief
 • Innovatief
 • Kwalitatief
 • Attractief
 • Effectief

historie webdesign in vogelvlucht

Bureau IJsvogel heeft 20 jaar ervaring met het ontwikkelen en beheren van websites. Commercieel gezien is het voor het bedrijfsleven allemaal statisch begonnen met de eerste generatie brochure georiënteerde websites. Elk zichzelf respecterend bedrijf presenteerde zich met een website op het internet.

Interactieve websites

Al snel groeide het besef dat websites voor meer doeleinden konden worden gebruikt dan enkel en alleen als digitale brochure te dienen. De statische websites werden uitgebreid met interactieve toepassingen en voorzien van steeds meer functionaliteit. Zo verkregen MKB-bedrijven met een aan hun nieuwspagina gekoppelde elektronische nieuwsbrief er een belangrijk communicatiekanaal bij.

Vraag naar efficiënt beheer

Bij bedrijven ontstond een toenemende behoefte om de inhoud van de eigen website efficiënt up-to-date te kunnen houden en van nieuws te voorzien. Gebruiksvriendelijk waren de eerste Content Management Systemen allerminst. Met het gevolg dat de vraag naar betrouwbare en gebruiksvriendelijke CMS’en steeds groter werd.

Opkomst social media

Het bloggen voor interessegroepen op het internet begon inmiddels een grote vlucht te nemen.
Open source communities richtten zich met volle overgave op het ontwikkelen van praktische webtechnologie en het toegankelijk maken van het internet voor zoveel mogelijk gebruikers.

Gebruiksvriendelijke content management systemen

Tegenwoordig is elke professionele website voorzien van een toegankelijk CMS. Websites zijn als het ware publicatie platforms geworden. Indien u daar de tijd, interesse en gelegenheid voor heeft, kunt u met het actief beheren van uw website de nodige voordelen behalen.

 • Statisch
 • Interactief
 • Content management
 • Dynamisch
 • Responsive

Responsive websites

geschikt voor alle media apparaten

het mobiele tijdperk

Met de recente opkomst van de Smartphone technologie zijn we wederom een nieuw tijdperk binnen getreden. Statische websites die tot april 2015 nog prima voldeden, heeft Google formeel historisch verklaard. Het gaat er nu om dat uw website ook daadwerkelijk 100% responsive is. In technische bewoordingen betekent dat zoveel als dat uw website geoptimaliseerd dient te zijn voor het gebruik op alle media apparaten, waaronder de smartphone.

Smartphones

Door de sterke opkomst van allerhande apps en social media zoals Facebook, Twitter en Instagram heeft een groeiend aantal internet gebruikers de behoefte om op elke locatie online te kunnen zijn. Het gebruik van smartphones voor het mobiel surfen op het internet speelt dan ook een steeds prominentere rol. Inmiddels wordt door circa 15% van de bezoekers van bedrijfswebsites een mobieltje gebruikt.

Smartphone gebruikers

Bestaande relaties en potentiële klanten die uw verouderde website met hun smartphone benaderen, kunnen het niet waarderen als uw website niet geoptimaliseerd is voor hun toestel. Mobiele surfers zijn ongeduldige internetgebruikers die er niet van houden om te worden geconfronteerd met lange laadtijden en ontoegankelijke inhoud. Zij klikken dan mopperend de haperende website weg om er in de toekomst liever niet meer naar terug te keren.

Meer doen met uw website

Bureau IJsvogel vindt het belangrijk dat uw website conversiegericht wordt opgezet, toegankelijk is en een betere Look & Feel geeft dan die van uw concurrenten. Uw website is immers het portaal van uw onderneming, het belangrijkste onderdeel van de communicatiemix. Zodra de nieuwe website gereed is voor gebruik, kunnen we starten met het genereren van website bezoek, zodat u spoedig de vruchten van de website zal plukken.

 • Vindbaarheid
 • Toegankelijkheid
 • Functionaliteit
 • Flexibiliteit
 • Effectiviteit